Choose your country
MENNEKES

Contactdooscombinaties in de mijnbouw

  • robuust, duurzaam materiaal
  • beschermd tegen stof en water
  • individueel bezetbaar en ruimtebesparend
  • snel en zeker gemonteerd, bediend en onderhouden
  • vast installeerbare en mobiele producten
  • op verzoek met speciale kunststof (bescherming tegen agressieve stoffen)

Op centrale punten in mijnbouw en steengroeven gaat de behoefte verder dan individuele wandcontactdozen. Voor deze knooppunten bieden we u verschillende oplossingen aan - van contactdooscombinaties via stroomverdelers die kunnen worden opgehangen tot en met mobiele, draagbare oplossingen. 

Perfect voor de wand- en opbouwmontage of ophangbaar aan het plafond

Voor de wand- en opbouwmontage vindt u bij ons ruimtebesparende en individueel uit te rusten contactdooscombinaties uit de AMAXX®-productfamilie. Ze zijn gebruiksklaar voorbedraad, hebben een scharnierende, zijdelings openende behuizing en de buitenbevestiging heeft maar een paar boorgaten nodig - zo kan deze oplossing snel en door één persoon gemonteerd worden. AMAXX® is standaard verkrijgbaar in robuuste kunststof of in speciale kunststof, die een bijzondere bescherming biedt tegen agressieve stoffen. De AMAXX®-contactdooscombinaties voldoen aan de beschermingsgraad IP 44 of IP 67 en zijn daardoor perfect beschermd tegen stof en water. 

Voor bijzonder krappe ruimtes hebben we de DELTA-BOX voor u. U kunt de compacte, individueel uit te rusten contactdooscombinaties met een meegeleverde ophangbeugel direct aan het plafond boven uw werkplek ophangen. Het product van hoogwaardige kunststof voldoet aan de beschermingsgraad IP 44, 67 of 68.

Bijzonder flexibel met onze mobiele verdelers

Er zijn steeds weer oplossingen nodig waarmee elke hoek van tunnels en putten snel en flexibel kan worden bereikt. Onze mobiele verdelers uit de EverGUM® en EverBOX®-productfamilies zijn dankzij een compacte constructie bijzonder ruimtebesparend en gemakkelijk mee te nemen door de handgrepen en een gering gewicht. EverGUM® is verkrijgbaar in robuust, massief rubber met een hoge diëlektrische sterkte en lekstroombestendigheid (voldoet aan de beschermingsgraad IP 44), EverBOX® in kunststof (voldoet aan de beschermingsgraad IP 44 of IP 67). Beide productmaterialen zijn uitermate slag- en schokbestendig. 

De EverBOX®-producten bieden u nog meer extra functies: ze kunnen worden uitgerust van 16 tot 125 A en hier zorgen de behuizingsframes en de handgrepen voor extra bescherming van contactdozen en inbouwapparaten. De zekeringen onder transparante bedieningskleppen zijn goed zichtbaar en bijzonder eenvoudig te bedienen.

Bent u op zoek naar stekkervoorzieningen voor de mijnbouw?

Hebt u vragen over onze oplossingen en producten? We helpen u graag: