Choose your country
MENNEKES

AMTRON® 4You

Meer informatie

AMTRON® 4Business

Meer informatie

Onze wallbox AMTRON® 4You is volledig klimaatneutraal

Meer informatie

MENNEKES breidt zijn Professional serie uit

Meer informatie

Power for a sustainable world

Meer informatie

eMobility by MENNEKES

Voor elke wens de passende MENNEKES laadoplossing!

Hoe u als installateur profiteert van MENNEKES

MENNEKES biedt u als elektro installateur of adviseur de meest uiteenlopende services en diensten. Bij ons vindt u informatieve documenten, downloads en de meest actuele software-updates en nuttige contactinformatie!

Info voor installateurs

Eenvoudig en comfortabel thuis laden

Eenvoudig, veilig en flexibel: zo moet het laden van de elektrische auto voor thuisgebruik zijn. Eenvoudig insteken en laden of extra's zoals laden op zonne-energie of toegangsbeveiliging via RFID-kaartsysteem gebruiken - MENNEKES biedt verschillende laadoplossingen voor de individuele wensen van thuis laden.

Laadoplossingen voor thuis

Bewoners van appartement of flat profiteren van MENNEKES laadoplossingen

Als bewoner van een appartementencomplex met een elektrische auto wenst u een laadmogelijkheid op de parkeerplaats of in de garage - een belangrijk criterium bij de keuze van uw woning.

Laadoplossingen voor appartementencomplexen

Als zakelijk leaserijder laadstroom thuis verrekenen met werkgever

Wie een elektrische bedrijfsauto rijdt en thuis laadt, wil de privé geladen stroom comfortabel afrekenen met zijn werkgever. MENNEKES heeft de passende wallboxen voor bestuurders van een bedrijfsauto. Combineer veilig laden met een veilige afrekening.

Laadoplossingen voor zakelijke leaserijders

MENNEKES wallboxen voor VvE

Als VvE kunt u gezamenlijk beslissingen nemen over de aanschaf van laadpunten bij uw wooncomplex. Wilt u duurzaamheid combineren met efficiency dan biedt MENNEKES laadoplossingen met effectieve toegangsbescherming en de mogelijkheid, geladen stroom nauwkeurig af te rekenen.

Laadoplossingen voor VvE

Intelligente laadoplossingen voor bedrijfsleven

Wie als ondernemer gasten, klanten en medewerkers laadmogelijkheden voor hun elektrische auto's biedt, investeert in een duurzaam imago en profiteert van de mogelijkheden op het gebied van emobility. Overtuig uzelf!

Laadoplossingen voor ondernemingen

Laadstations voor zakelijke verhuur

Met MENNEKES laadoplossingen kunnen huurders van kantoren en bedrijfspanden comfortabel hun elektrische auto laden. Zo biedt u hen als verhuurder een echte meerwaarde, verzekert u zich van langlopende huurcontracten en bent u met uw vastgoed heel goed uitgerust voor alle eisen van de toekomst.

Laadoplossingen voor zakelijke verhuur

Laadinfrastructuur voor retail en restaurants

Bij het winkelen of tijdens het eten comfortabel de auto laden - bestuurders van een elektrische auto weten dit aanbod te waarderen. Met een eigen laadinfrastructuur van MENNEKES wordt u als winkel- en restauranthouder meer gewaardeerd.

Laadoplossingen voor winkels & restaurants

Emobility als businessmodel voor hotels

Emobility is voor hotels een businessmodel met veel voordelen! Met laadinfrastructuur van MENNEKES werft u nieuwe klanten en gasten, presenteert u zich als duurzaam en futureproof en verbetert u daarmee uw imago.

Laadoplossingen voor hotels

Zo worden steden en gemeenten geschikt voor de elektromobiele toekomst

Elektrische auto's hebben regelmatig stroom nodig om weer op te laden, wat een beslissende invloed heeft op de energiedistributie en de netstabiliteit. Des te belangrijke dat u zich voor de toekomst als stad of gemeente goed te positioneert in de markt van de emobility - bij voorkeur met MENNEKES laadstations!

Laadoplossingen voor steden en gemeenten

Laadoplossingen voor individuele levenssituaties, wensen en eisen

MENNEKES AMTRON® wallboxen

Met onze MENNEKES wallboxen van de AMTRON® serie maakt u perfect gebruik van de emobility mogelijkheden! Onze wandlaadstations bieden voor nagenoeg alle wensen en eisen intelligente oplossingen - ongeacht, of u thuis privé of als leaserijder laadt of dat u dat doet in de stad, bij horeca of bedrijf.

MENNEKES AMTRON® wallboxen

MENNEKES laadzuilen

Charge up your business! MENNEKES laadzuilen zijn de betrouwbare oplossing voor elektrisch laden in (semi) openbare ruimten. Ze bieden ondernemingen, hotels en steden een veilige instap in de emobility.

MENNEKES laadzuilen
Laatste nieuws

Een Interview met Edwin de Veen in MKB magazine Deventer.

Slimme laadpaal en energiemanagement systeem helpen bij netcongestie

Lees meer

Save the date - Installers Day

Donderdag 19 september organiseren wij op locatie van Mennekes eMobility Deventer ons INSTALLATEURS EVENT.

Lees meer
Alle het nieuws weergeven
Beurzen & Data
05.- 07. nov 24

belektro

Berlin, Germany De gegevens opslaan
21.- 23. nov 24

GET Nord

Hamburg, Germany De gegevens opslaan
Alle gebeurtenissen weergeven