Choose your country
MENNEKES
MENNEKES Ladekabel lädt ein Elektroauto

Goede redenen die voor MENNEKES spreken

MENNEKES – Pionier in emobility

MENNEKES hoort bij de pioniers van de emobility en zet als toonaangevende fabrikant van laadzuilen en wallboxproducent van Duitsland nieuwe normen bij de opbouw van een gebruiksvriendelijke laadinfrastructuur. Al sinds 2008 produceren wij met veel knowhow hoogwaardige wallboxen en laadzuilen voor de meest verschillende, individuele wensen in de private, half-openbare en openbare ruimte en schrijven sindsdien gestaag verder aan ons eMobility-succesverhaal. MENNEKES laadoplossingen sluiten naadloos aan op de technologische traditie van onze onderneming als fabrikant van industriële stekkers en stopcontacten. Met de ontwikkeling van de type 2-stekker, ook "MENNEKES stekker" genoemd, heeft het middelgrote bedrijf een laadstandaard in Europa gezet. Als toeleverancier aan de auto-industrie werken wij volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en zijn overeenkomstig gecertificeerd.

Goed voorbereid op de toekomst:

Hoogwaardige laadoplossingen van MENNEKES

Met MENNEKES laadoplossingen bent u goed voorbereid op de toekomst! De modernste technologie in combinatie met een hoge mate van eigen productie resulteren in betrouwbare en robuuste producten met een lange levensduur. Hoogwaardige grondstoffen en een grote ontwikkelingsafdeling met continue optimalisatie dragen bij aan de MENNEKES kwaliteitsproducten.

Alle laadoplossingen voldoen aan de hoogte kwaliteits- en veiligheidsvereisten - getest in ons eigen laboratorium en vanzelfsprekend CE-gecertificeerd. Bij MENNEKES zijn er geen alledaagse oplossingen – het functieaanbod van elk product is afgestemd op de individuele eisen voor het opladen thuis en voor bedrijven en ondernemingen. 

Partner voor vakspecialisten

Voordelen voor installateurs

MENNEKES is langdurige partner van vakspecialisten  en werkt sinds vele decennia hand in hand met elektro-installatiebedrijven. Wij bieden u veelzijdige service, om u de advisering, de omgang met elektromobiliteit, de installatie en het onderhoud van onze producten zo ongecompliceerd mogelijk te maken. 

Kennisoverdracht

  • Rond het thema E-mobiliteit en implementatie van een laadinfrastructuur zijn hoogopgeleide vakkrachten en specialisten nodig. MENNEKES biedt u daarom in de MENNEKES Academy een grote selectie verschillende webinars en scholingen. Ervaar elektromobiliteit aan de hand van praktische en top actuele vraagstellingen en casestudies! 

Ondersteuning bij advisering en verkoop

  • Op verzoek stellen we u veelzijdige marketingmaterialen zoals brochures, films of informatie voor uw website ter beschikking. Neem contact met ons op! 

  • Om u bij de installatie in het veld niet alleen te laten, hebben we een groot aantal how-to-video's opgezet, die u de installatie en in bedrijf stellen van onze laadsystemen eenvoudiger maken. Daarnaast ontvangt u van MENNEKES omvangrijke ondersteuning en veelzijdige documenten voor uw dagelijkse werk!