Choose your country

MENNEKES

Power for a sustainable world

Duurzaamheid bij MENNEKES

Bij MENNEKES is duurzaamheid geen holle frase, maar een belangrijk onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering en productie. Met concrete maatregelen leveren we iedere dag onze bijdrage aan een duurzame wereld. Daarbij bekijken we duurzaamheid vanuit alle invalshoeken. We houden steeds rekening met de ecologische, sociale en economische aspecten van het onderwerp.

Als pionier op het gebied van elektromobiliteit en ontwikkelaar van de "type 2"-laadstekker geven wij met onze intelligente eMobility en automotive-laadoplossingen vanaf het begin mede vorm aan de duurzame verkeerstransitie en dragen wij wereldwijd ons steentje bij aan de reductie van de CO2-uitstoot.

Volgens het motto "Duurzaamheid begint klein" lopen wij in onze productie en administratie voorop met verschillende vrijwillige duurzaamheidsmaatregelen. Bovendien voeren we regionale milieubeschermingsprojecten uit.

Actueel werken we in een duurzaamheidsafdeling en in een duurzaamheidsraad, aan hoe we als onderneming nog milieuvriendelijker kunnen werken en sociaal en economisch nog duurzamer kunnen ageren - in onze productie, onze kantoren, met onze productoplossingen, onze medewerkers en zakelijke partners.

Een overzicht van onze activiteiten vindt u hier: