Choose your country

MENNEKES
Zwei Frauen und zwei Männer stehen an einer langen, weißen Tafel und schauen auf ein Tablet

Power your Career

MENNEKES als werkgever

Ons gezond groeiende familiebedrijf is een toonaangevende fabrikant van betrouwbare industriële stekkervoorzieningen en intelligente eMobility laadoplossingen. De MENNEKES „Type 2“ laadstekker is de standaard voor e-voertuigen in heel Europa. Wij creëren krachtige verbindingen en de infrastructuur voor de mobiliteit van de toekomst – voor meer dan 90 landen.

Ons bedrijf is bijna 90 jaar geleden opgericht in Duitsland en heeft zijn hoofdkantoor in Kirchhundem (Sauerland) in de buurt van Winterberg. We hebben wereldwijd meer dan 1.600 medewerkers. MENNEKES eMobility Nederland B.V. is onderdeel van de MENNEKES Groep en is opgericht in 2020.

Het bedrijf is gevestigd in Deventer, en met een compact team adviseren wij van uit hier bedrijven, groothandel, gemeenten en andere overheidsinstellingen bij (complexe) laadinfra projecten met energiemanagement en backofficesystemen. Door onze samenwerking met installatiebedrijven hebben wij een netwerk van elektro installateurs die wij opleiden tot MENNEKES kwaliteitspartners. Deze partners blijven wij, na opleiding, ondersteunen met support en service. Wij werken B2B met de lokale installateur samen die de wallboxen of laadstations aan de eindklant levert.

Bij MENNEKES eMobility Nederland krijg je het beste van twee werelden: Je hebt de voordelen en zekerheid van een groot internationaal bedrijf en de flexibiliteit van het kleine zelfstandige team in Nederland. 

We bieden de volgende voordelen:

  • Aantrekkelijke vergoeding en 13e maandsalaris
  • 6 weken/30 dagen vakantie
  • Goede pensioenvoorziening
  • Mogelijkheid tot flexibel werken
  • Gratis laadstation bij indienstname
  • Prettige en betrokken werksfeer
  • Dynamiek van internationaal groeiend bedrijf
  • Werken in een sector met toekomst - eMobility is een vernieuwende en toonaangevende branche

Geïnteresseerd? Onze vacatures vindt u hier: