Choose your country
MENNEKES

Charge up at your Hotel!

Groen imago biedt zakelijk veel potentie

Opladen bij uw hotel!

Wist u dat steeds meer automobilisten op boekingsportalen specifiek zoeken naar hotels met oplaadmogelijkheden? Als hotel, met handige oplaadpunten  voor  zakelijke en particuliere reizigers, onderscheidt u zich van de concurrentie en behaalt u relevante concurrentievoordelen. 

Goede beoordelingen op boekingssites , nieuwe gasten die vaste gasten worden en extra omzetmogelijkheden zijn kansen die u voor uw hotel kunt benutten. MENNEKES maakt het u gemakkelijk om vanaf het begin een laadinfrastructuur op te zetten die precies op uw behoeften is afgestemd.

Toekomstbestendig bedrijfsmodel voor uw hotel

MENNEKES laadzuilen en wallboxen weten steeds meer hoteleigenaren en –managers  voor zich te winnen. Ze zijn robuust, zien er elegant uit en beschikken over alle belangrijke technische innovaties voor een gemakkelijke en tegelijkertijd toekomstbestendige instap in de elektromobiliteit. Met MENNEKES laadsystemen heeft u volledige transparantie en controle over uw nieuwe laadinfrastructuur en het gebruik ervan. 

Het beheer is  ongecompliceerd en de oplaadpunten zijn  eenvoudig te bedienen voor uw gasten. Onze laadoplossingen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande parkeerconcept en achtereenvolgens worden uitgebreid. Dankzij het intelligente MENNEKES laad- en energiemanagement kan een onbeperkt aantal laadpunten tegelijkertijd worden aangestuurd. 

De AMEDIO® laadpaal en AMTRON® Professional wallbox bieden de meest geavanceerde standaarden in elektromobiliteit. De geïntegreerde modem-en de open communicatiestandaard volgens het Open Charge Point Protocol (OCPP) maken het bijvoorbeeld mogelijk om uw laadsysteem te bedienen met verschillende software back-ends voor monitoring, controle en energiefacturering. 

MENNEKES laadzuilen - een speciale service in uw parkeergarage

Met de AMEDIO® Professional laadzuilen in de parkeergarage van uw hotel profiteert u van een veilige en gebruiksvriendelijke laadinfrastructuur voor uw gasten. Het beste van alles: u kunt de opgeladen elektriciteit gemakkelijk in rekening brengen! Profiteer van onze ervaring en op maat gemaakte totaaloplossingen op het gebied van emobility. Als hoteleigenaar die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en besluit te investeren in uw eigen MENNEKES laadinfrastructuur, onderscheidt u zich van de concurrentie en behaalt u aanzienlijke concurrentievoordelen.

Maak kennis met de AMEDIO® Professional laadstations

Veilig opladen voor uw gasten

Met de AMTRON® Professional wallboxen biedt u uw hotelgasten gemak en comfort tot in de parkeergarage. Uw gasten kunnen 's nachts gemakkelijk hun auto opladen en u profiteert van extra inkomsten en tevreden klanten!

Meer informatie over de AMTRON® Professional wallboxen
Oplossingen uit één hand

Ons netwerk van in emobility gespecialiseerde installatiepartners in heel Nederland staat u terzijde voor advies, planning en installatie van uw nieuwe laadoplossingen. In onze partnerzoeker vindt u geschoolde elektriciens en MENNEKES kwaliteitspartners bij u in de buurt die u snel helpen.

Vind een gekwalificeerde installateur