Choose your country

MENNEKES

Power your Food Industry

Stroomvoorziening voor de levensmiddelenindustrie

Zoetwaren, diepvriesproducten of dranken - in de levensmiddelenproductie draaien productielijnen vaak continu. om de wereldwijde behoefte aan voedingsmiddelen af te dekken. Naast een zekere stroomvoorziening komt het hier vooral aan op netheid en hygiëne. Veel delen van de installatietechniek moeten waterdicht en eenvoudig te reinigen zijn, alsmede langdurig en probleemloos functioneren.

Wij bieden u passende productoplossingen aan voor uw bedrijf in de levensmiddelenindustrie. Tot ons portfolio horen onze op te hangen en aan de wand gemonteerde AMAXX®-contactdooscombinaties – deze kunnen individueel worden uitgerust voor uw toepassingsgebied. Bij de selectie en configuratie staan we u graag terzijde, zo vinden we samen de beste energieverdeler voor uw toepassingsgebied. Daarnaast hebben we andere op te hangen combinaties zoals ons DELTA-BOX, robuuste contactmateriaal van de PowerTOP® Xtra-familie in beschermingsgraad IP54 en IP67 en onze uitschakelbaar-vergrendelde wandcontactdoos DUOi.

Wij ondersteunen u graag bij de selectie van de juiste productoplossingen voor uw bedrijf en bij de uitvoering van uw project.

Uit de praktijk voor de praktijk

De voor de eisen van de levensmiddelenindustrie geoptimaliseerde contactstoppen en koppelcontactstoppen PowerTOP® Xtra G hebben een extra beschermtule aan de kabelschroefverbinding. Deze onderscheidt zich door de volgende punten:

  • Veiligheid tegen water en verontreinigingen van alle soorten aan de kabelschroefverbinding
  • Eenvoudige montage door individuele aanpassing aan de kabeldiameter
  • Voor Voor het flexibele gebruik van 3-polig, 4-polig en 5-polig CEE-contactmateriaal in 16 en 32 A
  • Als toebehoren verkrijgbaar voor de standaard PowerTOP® Xtra
Contact

Hebt u vragen over onze oplossingen en producten? We helpen u graag:

ContactformulierContactpersoon ter plaatse