Choose your country

MENNEKES

Slimme energieverdeling voor buiten

  • robuust, duurzaam materiaal
  • vast installeerbare, mobiele en vrijstaande producten
  • individueel bezetbaar en ruimtebesparend
  • beschermd tegen stof en water
  • combinaties op verzoek met speciale kunststof (bescherming tegen agressieve stoffen)
  • toebehoren voor extra bescherming

Op de buitenterreinen van beurzen en congressen, bij grote outdoor-evenementen of in stadia en arena's zijn robuuste, veilige energieverdelers bijzonder belangrijk. Ze moeten bestand zijn tegen regen, storm en sterk zonlicht, net als tegen agressieve stoffen. Bovendien moeten ze zijn beveiligd tegen ongeoorloofde toegang en geweld. Wij hebben de passende stationaire en mobiele oplossingen voor u: 

Stationaire oplossingen

Op een buitenterrein zijn verschillende energieverdelers nodig. Bij ons vindt u vrijstaande afsluitbare energiepalen en staande pilaren, waaraan verdeelkasten kunnen worden gemonteerd - van massief stalen buizen of roestvrij staal. Voor de wandmontage bieden we u contactdooscombinaties aan met een behuizingsmateriaal van speciale kunststof, die beschermt tegen chemicaliën en olie, alsmede EverGUM® contactdooscombinaties met een behuizing van massief rubber - bijzonder robuust tegen schokken en geweld. Onder "Toebehoren" vindt u o.a. weerbestendige roestvrijstalen daken voor de extra bescherming van de combinaties alsmede bevestigingsmateriaal voor lichtmasten.

Mobiele oplossingen

Om er voor te zorgen dat u op een groot terrein snel en flexibel energie kunt verdelen, bieden we u praktische mobiele oplossingen. Onze EverBOX® Grip en EverGUM® producten zijn compact en dankzij een gering gewicht bijzonder gemakkelijk te dragen. Onze AMAXX® beursstandcombinaties en onze andere mobiele oplossingen kunnen bijvoorbeeld ook worden uitgerust met een energiemeter:

Ben je op zoek naar een stroomverdelingssysteem voor beurshallen of podia en tv-studio's?

Hebt u vragen over onze oplossingen en producten? We zijn er graag voor u: