Choose your country
MENNEKES

Stabiele energieverdeling voor stations

  • robuust, duurzaam materiaal
  • vaste, installeerbare, mobiele en vrijstaande producten
  • combinaties voor het spoor kunnen naar wens worden uitgevoerd
  • krachtenbesparend insteken en uittrekken van het contactmateriaal dankzij slimme contactbus-technologie
  • beschermd tegen stof en water
  • op verzoek met speciale kunststof (bescherming tegen agressieve stoffen)
  • speciale oplossingen voor speciale omstandigheden

Treinen rijden af en aan, duizenden passagiers pendelen tussen de sporen, wissels en signalen worden ingesteld - en constant klinken aankondigingen: rond treinstations is het meestal een drukte van belang. Op de achtergrond zorgt een heleboel personeel ervoor, dat alles op rolletjes loopt. Bij deze werkzaamheden zijn zij aangewezen op een betrouwbare energievoorziening. Onze robuuste, veilige oplossingen ondersteunen u betrouwbaar bij uw activiteiten in het stationsgebied. De producten functioneren in weer en wind. Ons productportfolio voor het station omvat vast geïnstalleerde combinaties, mobiele verdelers, contactmateriaal in RVS kasten of RVS en vrijstaande bolders van massief staal.

Verdelers voor bij het spoor en contactmateriaal voor het station

Of het nu op het perron is, in onderhoudswerkplaatsen of bij reinigingsinstallaties: voor service-, onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden geldt een strak tijdschema. Des te belangrijker is het, dat alle energieverdelers probleemloos functioneren. Daarvoor bieden we u naar wens uit te voeren combinaties voor het spoor uit de AMAXX® productfamilie voor wand- en opbouwmontage – met verschillende behuizingsmaterialen en naar keuze met speciale kunststof – mobiele verdelers uit de EverGUM® productfamilie, krachtensparend contactmateriaal uit onze PowerTOP® Xtra-familie van 16 tot 125 A en speciaal contactmateriaal voor hoge stromen van aluminium voor 200 tot 400 A.

Onze CombiTOWER® is de perfecte energieverdeler voor bij het spoor. Met deze verdelers op rangeerterreinen of bij onderhouds- en opstelsporen zijn voor u alle benodigde aansluitingen voor stroom en perslucht direct op de werkplek beschikbaar. De CombiTOWER® is optioneel verkrijgbaar met een afsluitbare deur. Dankzij een standaard cilinderslot, kunt u de CombiTOWER® optimaal integreren in aanwezige sluitsystemen. Deze verdelers zijn er volgens specificaties van de spoorwegmaatschappij in de beschermingsgraden IP 44 tot IP 67.

Speciale oplossing voor de spoorwegomgeving bij stations

Voor specifiek gebruik rond het spoor produceren we voor u bovendien graag speciale verdelers. Deze op maat gemaakte producten worden exact ontwikkeld en geconstrueerd volgens uw wensen met betrekking tot afmetingen en uitvoering. Verschillende vervoersbedrijven vertrouwen al op onze robuuste, op maat gemaakte verdelers voor bij het spoor.

Vrijstaande verdelers voor het station

Aan stroomverdelers in stations worden zeer hoge eisen gesteld: ze moeten bijzonder robuust en veilig zijn, om te allen tijde bestand te zijn tegen moedwillige manipulatiepogingen van derden en vandalisme. Bij ons zijn vrijstaande energiebolders van massief stalen buizen verkrijgbaar - leverbaar in verschillende maten en kleuren. De bolders kunnen ook worden afgesloten als er contactstoppen zijn ingestoken, waardoor ze altijd afgeschermd zijn. Daarnaast bieden we u CombiTOWER®s, die als beveiliging optioneel kunnen worden uitgerust met een afsluitbare deur.

Zoekt u naar een energieverdeling voor tunnels?

Hebt u vragen over onze oplossingen en producten? We zijn er graag voor u: