Choose your country

MENNEKES

Stationaire oplossingen

Op binnen- en buitenterreinen van beurs- en congreshallen, bij grote outdoor-evenementen of in stadia en arena's moeten stroom, data en water stabiel en veilig kunnen worden overgedragen. Daarbij komt het aan op robuuste, compacte en optisch aansprekende energieverdelers. Bij ons vindt u de passende stationaire oplossingen. U geeft uw evenement de nodige power en maakt het tot een groot succes bij het publiek:

Voor hallen

Wij bieden u energiemeet-systemen voor het bewaken van uw energieverbruik: individueel uit te rusten AMAXX® contactdooscombinaties in vier kleuren, inbouwverdelers van roestvrij staal voor stroom- en wateraansluitingen alsmede de open of afsluitbare CombiTOWER®:

Voor buitenruimtes

Op een buitenterrein zijn verschillende energieverdelers nodig. Bij ons vindt u vrijstaande afsluitbare energiepalen en staande pilaren, waaraan verdeelkasten kunnen worden gemonteerd - van massief stalen buizen of roestvrij staal. Voor de wandmontage bieden we u contactdooscombinaties aan met een behuizingsmateriaal van speciale kunststof, die beschermt tegen chemicaliën en olie, alsmede EverGUM® contactdooscombinaties met een behuizing van massief rubber - bijzonder robuust tegen schokken en geweld. Onder "Toebehoren" vindt u o.a. weerbestendige roestvrijstalen daken voor de extra bescherming van de combinaties alsmede bevestigingsmateriaal voor lichtmasten:

Hebt u vragen over onze oplossingen en producten? We zijn er graag voor u: