Choose your country
MENNEKES

Power your Automotive Industry

Stroomvoorziening voor de autoindustrie

De door MENNEKES ontwikkelde "type 2-contactstop is sinds 2014 de wettelijke standaard voor alle elektrische voertuigen in heel Europa. Naast laadkabels en -systemen alsmede de passende inlets voor auto's zijn wij met onze producten ook vertegenwoordigd in andere delen van de voertuigfabricage. Al jaren vertrouwen producenten en toeleveranciers in de automobielindustrie op onze contactdooscombinaties en ons contactmateriaal.

Van het kleinste inbouwdeel tot en met de carrosseriemontage: de fabricage van personenauto's en vrachtwagens omvat ontelbare stappen, die tot in detail moeten kloppen. Productierobots en gekwalificeerde medewerkers werken samen aan de zorgvuldig geplande productie van voertuigen. Om ervoor te zorgen dat alle machines storingsvrij draaien en assemblagelijnen altijd in beweging blijven, moet de stroomvoorziening continu en betrouwbaar zijn.

Onze op de wand gemonteerde contactdooscombinaties AMAXX® alsmede ophangbare energieverdelers maken een omvattende stroomvoorziening in grote productiehallen mogelijk. Bovendien bieden wij robuuste contactstoppen en koppelcontactstoppen van onze PowerTOP® Xtra-familie aan, die uitstekend bestand zijn tegen de zware eisen van de automobielindustrie. Alle MENNEKES-producten zijn uitgerust met onze beproefde aansluittechnieken ErgoCONTACT®, SafeCONTACT of TwinCONTACT, die een snelle en eenvoudige installatie en onderhoud mogelijk maken.

Contact

Hebt u vragen over onze oplossingen en producten? We helpen u graag:

ContactformulierContactpersoon ter plaatse