Choose your country
MENNEKES

MENNEKES Testlaboratorium


Als een MENNEKES product onze fabriek verlaat, dan heeft het de zwaarste controles reeds achter zich. In ons testlaboratorium worden de producten steeds opnieuw getest bij extreme belasting door kou, hitte, stof en water. Alleen wat hier als beste uit de bus komt, mag de naam MENNEKES voeren.

De hoge kwaliteitsstandaard van onze producten verzekeren wij bovendien door een eigen testlaboratorium. Dit wordt onder andere bij productcontroles conform DIN EN 60309 (contactstoppen, contactdozen en koppelcontactstoppen voor industriële toepassingen), DIN EN 61439 (contactdooscombinatiess), DIN EN 62196 (laadkoppeling) en DIN VDE 0620 (contactstoppen en contactdozen voor gebruik thuis en soortgelijke toepassingen) voor certificering (eigen producten) door de relevante testinstituten, zoals bijvoorbeeld VDE, onbeperkt gebruikt.

Bovendien zijn wij als "Customer Testing Facilitie (CTF) als Stage 2 - Labor bij IECEE (IEC Systeem of Conformity Assessment Schemes for Electrotechnical Equipment and Components) vermeld.

Alleen de combinatie van eersteklas materiaal en eersteklas verwerking garandeert een eersteklas resultaat. Daarom verwerken wij uitsluitend hoogwaardige kunststof grondstoffen, die door onze uiterst gekwalificeerde medewerkers met de modernste productiemiddelen verwerkt worden tot gecertificeerde MENNEKES producten.

"Controleren bij MENNEKES is geen doel op zich. Maar een belangrijk bestanddeel van voortgang en doorontwikkeling. En de resultaten zijn beloften aan onze klanten."

Stefan Klos - Hoofd voorontwikkeling

Certificaat IECEE Stage 2 - Labor