Choose your country

MENNEKES

FAQ

Vragen en antwoorden

AMEDIO Professional+ PnC 22

140822412 Met de AMEDIO staat een sterk totaalpakket ter beschikking voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en belastingbeheer gecombineerd in één kwaliteitsoplossing. Met de integratie van de functie „Plug & Charge“ (PnC) wordt het laadproces nog comfortabeler. De AMEDIO is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en marktpartijen die een laadinfrastructuur voor medewerkers en klanten willen opzetten. Met de AMEDIO staat een sterk totaalpakket ter beschikking voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en belastingbeheer gecombineerd in ÉÉn kwaliteitsoplossing. Met de integratie van de functie "Plug & Charge" (PnC) wordt het laadproces nog comfortabeler. De AMEDIO is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en marktpartijen die een laadinfrastructuur voor medewerkers en klanten willen opzetten.

AMEDIO Professional+ 22

140802412 Met de AMEDIO staat een sterk totaalpakket ter beschikking voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en belastingbeheer gecombineerd in één kwaliteitsoplossing. De AMEDIO is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en marktpartijen die een laadinfrastructuur voor medewerkers en klanten willen opzetten. Met de AMEDIO staat een sterk totaalpakket ter beschikking voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en belastingbeheer gecombineerd in ÉÉn kwaliteitsoplossing. De AMEDIO is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en marktpartijen die een laadinfrastructuur voor medewerkers en klanten willen opzetten.

Laadkabel Mode 2 Type 1 13A 8m VDE

35101100070 Met de mobiele laadkabels Mode 2, ook als noodlaadkabel bekend, kan een elektrisch of hybride voertuig op elk gangbaar huishoudelijk stopcontact (Schuko) of CEE-stopcontact worden geladen, voor het geval dat er geen vast geïnstalleerd laadstation beschikbaar is. Daarbij neemt de besturingseenheid (IC-CPD) alle veiligheidsrelevante functies over zoals het temperatuurmanagement en de automatische laadstroomvermindering bij oververhitting.

Laadkabel Mode 2 Type 2 13A 4m VDE

35201100063 Met de mobiele laadkabels Mode 2, ook als noodlaadkabel bekend, kan een elektrisch of hybride voertuig op elk gangbaar huishoudelijk stopcontact (Schuko) of CEE-stopcontact worden geladen, voor het geval dat er geen vast geïnstalleerd laadstation beschikbaar is. Daarbij neemt de besturingseenheid (IC-CPD) alle veiligheidsrelevante functies over zoals het temperatuurmanagement en de automatische laadstroomvermindering bij oververhitting.

Laadkabel Mode 2 Type 2 13A 8m VDE

35201100066 Met de mobiele laadkabels Mode 2, ook als noodlaadkabel bekend, kan een elektrisch of hybride voertuig op elk gangbaar huishoudelijk stopcontact (Schuko) of CEE-stopcontact worden geladen, voor het geval dat er geen vast geïnstalleerd laadstation beschikbaar is. Daarbij neemt de besturingseenheid (IC-CPD) alle veiligheidsrelevante functies over zoals het temperatuurmanagement en de automatische laadstroomvermindering bij oververhitting.

AMTRON® Professional+ PnC 22 C2

1367202 De nieuw ontwikkelde AMTRON® Professional is perfect afgestemd op de eisen van semi-openbare ruimten, zoals uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats. Het geïntegreerde modem in de Professional+ wallboxen maakt een directe verbinding met een backendsysteem voor monitoring en afrekening mogelijk. Een sterk totaalpakket voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en lastmanagement gecombineerd in één oplossing. Met de integratie van de functie „Plug & Charge“ (PnC) wordt het laadproces nog comfortabeler. De nieuw ontwikkelde AMTRON® Professional is perfect afgestemd op de eisen van semi-openbare ruimten, zoals uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats. Het geïntegreerde modem in de Professional+ wallboxen maakt een directe verbinding met een backendsysteem voor monitoring en afrekening mogelijk. Een sterk totaalpakket voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en lastmanagement gecombineerd in één oplossing. Met de integratie van de functie „Plug & Charge" (PnC) wordt het laadproces nog comfortabeler.

AMTRON® Professional PnC 22 C2

1365202 De nieuw ontwikkelde AMTRON® Professional is perfect afgestemd op de eisen van semi-openbare ruimten, zoals uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats. Een sterk totaalpakket voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en lastmanagement gecombineerd in één oplossing. Met de integratie van de functie „Plug & Charge“ (PnC) wordt het laadproces nog comfortabeler. De nieuw ontwikkelde AMTRON® Professional is perfect afgestemd op de eisen van semi-openbare ruimten, zoals uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats. Een sterk totaalpakket voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en lastmanagement gecombineerd in ÉÉn oplossing. Met de integratie van de functie "Plug & Charge" (PnC) wordt het laadproces nog comfortabeler.

AMTRON® Professional PnC 22

1365402 De nieuw ontwikkelde AMTRON® Professional is perfect afgestemd op de eisen van semi-openbare ruimten, zoals uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats. Een sterk totaalpakket voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en lastmanagement gecombineerd in één oplossing. Met de integratie van de functie „Plug & Charge“ (PnC) wordt het laadproces nog comfortabeler. De nieuw ontwikkelde AMTRON® Professional is perfect afgestemd op de eisen van semi-openbare ruimten, zoals uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats. Een sterk totaalpakket voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en lastmanagement gecombineerd in ÉÉn oplossing. Met de integratie van de functie "Plug & Charge" (PnC) wordt het laadproces nog comfortabeler.

AMTRON® Professional+ 22 C2

1366202 De nieuw ontwikkelde AMTRON® Professional is perfect afgestemd op de eisen van semi-openbare ruimten, zoals uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats. Het geïntegreerde modem in de Professional+ wallboxen maakt een directe verbinding met een backendsysteem voor monitoring en afrekening mogelijk. Een sterk totaalpakket voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en lastmanagement gecombineerd in één oplossing. De nieuw ontwikkelde AMTRON® Professional is perfect afgestemd op de eisen van semi-openbare ruimten, zoals uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats. Het geïntegreerde modem in de Professional+ wallboxen maakt een directe verbinding met een backendsysteem voor monitoring en afrekening mogelijk. Een sterk totaalpakket voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en lastmanagement gecombineerd in één oplossing.

AMTRON® Professional+ E 7,4/22 C2

1376202 De nieuw ontwikkelde AMTRON Professional is perfect afgestemd op de eisen van semi-openbare ruimten, zoals uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats. Het geïntegreerde modem in de Professional+ wallboxen maakt een directe verbinding met een backendsysteem voor monitoring en afrekening mogelijk. Een sterk totaalpakket voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en lastmanagement gecombineerd in één oplossing. De nieuw ontwikkelde AMTRON Professional is perfect afgestemd op de eisen van semi-openbare ruimten, zoals uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats. Het geïntegreerde modem in de Professional+ wallboxen maakt een directe verbinding met een backendsysteem voor monitoring en afrekening mogelijk. Een sterk totaalpakket voor de opbouw van een toekomstbestendige laadinfrastructuur: hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, netwerkmogelijkheden voor het implementeren van op vereisten gebaseerde facturering, systeembewaking en lastmanagement gecombineerd in één oplossing.