Choose your country

MENNEKES

Power your Logistic Center

Stroomvoorziening voor logistieke centra

Globalisering en e-commerce leiden ertoe, dat wereldwijd steeds meer goederen moeten worden getransporteerd. Met schepen, treinen en vrachtwagens vindend dagelijks meerdere miljoenen pakketten en pallets hun weg van de meest uiteenlopende ondernemingen naar klanten. In logistieke centra is een soepel verloop bij het laden, verwerken en verzamelen van de lading doorslaggevend voor efficiënt werken. Hier komen ons betrouwbare contactmateriaal en onze contactdooscombinaties van pas.

Wij bieden u een breed portfolio van de meest uiteenlopende productoplossingen aan, die al jaren globaal zijn beproefd in logistieke centra. Onze AMAXX® contactdooscombinaties zijn verkrijgbaar in de verschillende maten en uitvoeringen, de exacte specificatie en uitrusting kunt u bovendien passend vastleggen bij uw werking en voor de afzonderlijke bereiken. Naast SCHUKO® en CEE-contactdozen kunnen deze bovendien worden uitgerust met data-aansluitingen of een persluchtleiding.

Andere productoplossingen zijn onze bijzonder robuuste PowerTOP® Xtra-contactstoppen en koppelcontactstoppen, waarmee opleggers kunnen worden aangesloten op het elektriciteitsnet van het logistieke centrum n onze weerbestendige CombiTOWER® voor buiten. Bovendien bieden wij wandcontactdozen met IP44-bescherming aan voor een decentrale stroomverdeling binnen het gebouw en toestelcontactdozen met met ingebouwde faseomvormer voor opleggers.

Contact

Hebt u vragen over onze oplossingen en producten? We helpen u graag:

ContactformulierContactpersoon ter plaatse