Choose your country

MENNEKES

Power your Automotive Industry

Stroomvoorziening voor de automobielindustrie

De door MENNEKES ontwikkelde "type 2-contactstop is sinds 2014 de wettelijke standaard voor alle elektrische voertuigen in heel Europa. Naast laadkabels en -systemen alsmede de passende inlets voor auto's zijn wij met onze productoplossingen ook vertegenwoordigd in andere delen van de voertuigfabricage. Al jaren vertrouwen producenten en toeleveranciers in de automobielindustrie op onze contactdooscombinaties en ons contactmateriaal.

Van het kleinste inbouwdeel tot en met de carrosseriemontage: de fabricage van personenauto's en vrachtwagens omvat ontelbare stappen, die tot in detail moeten kloppen. Productierobots en gekwalificeerde medewerkers werken samen aan de zorgvuldig geplande productie van voertuigen. Om ervoor te zorgen dat alle machines foutenvrij draaien en productielijnen altijd in beweging blijven, moeten deze betrouwbaar en ononderbroken worden voorzien van stroom.

Onze op de wand gemonteerde contactdooscombinaties AMAXX® alsmede op te hangen energieverdelers maken een omvattende stroomvoorziening in grote productiehallen mogelijk. Bovendien bieden wij robuuste stekkers en koppelingen van onze PowerTOP® Xtra-familie aan, die uitstekend bestand zijn tegen de hoge eisen van de automobielindustrie. Alle MENNEKES-productoplossingen zijn uitgerust met onze beproefde aansluittechnieken ErgoCONTACT®, SafeCONTACT of TwinCONTACT, die een snelle en eenvoudige installatie en onderhoud mogelijk maken.

Contact

Hebt u vragen over onze oplossingen en producten? We helpen u graag:

ContactformulierContactpersoon ter plaatse