Choose your country

MENNEKES

Clevere energievoorziening voor hallen

  • robuust, duurzaam materiaal
  • vast installeerbare en mobiele producten
  • individueel bezetbaar en ruimtebesparend
  • snel en zeker gemonteerd, bediend en onderhouden
  • visueel aantrekkelijk in verschillende kleurvariaties

In beurs- en congreshallen moeten stroom, data en water stabiel en veilig worden overgebracht. Daarbij komt het aan op robuuste, compacte, flexibel inzetbare en optisch aansprekende energieverdelers. Bij ons vindt u de passende stationaire en mobiele oplossingen. U geeft uw evenement de nodige power en maakt het tot een groot succes bij het publiek:

Stationaire oplossingen

Vast geïnstalleerde stationaire oplossingen vormen de basis voor een storingsvrije energievoorziening van evenementen. Wij bieden u energiemeetsystemen voor het bewaken van uw energieverbruik, individueel uit te rusten AMAXX® contactdooscombinaties in vier kleurvarianten, inbouwverdelers van roestvrij staal voor stroom- en wateraansluitingen alsmede open of afsluitbare CombiTOWER®, individueel uit te rusten met AMAXX®-combinaties:

Mobiele oplossingen

In iedere hoek van een beurs- of congreshal moet de energie snel en veilig worden verdeeld. Bij het op- en ombouwen en afbreken van tentoonstellingsruimtes, voor de verlichting van stands of voor het gebruik van servers, ventilatiesystemen en generatoren is een stabiele stroomvoorziening nodig. Hier komen onze flexibel te gebruiken compacte, gemakkelijk te dragen mobiele oplossingen goed van pas:

Ben je op zoek naar een stroomverdelingssysteem voor het beursterrein of podia en tv-studio's?

Hebt u vragen over onze oplossingen en producten? We zijn er graag voor u: