Choose your country

MENNEKES

Onderscheidingen

Onze onderscheidingen

MENNEKES IS UITSTEKEND

Met efficiënte oplossingen uit de bereiken van de industriële stekkervoorzieningen en elektromobiliteit, alsmede certificeringen, prijzen en onderscheidingen voor haar innovaties is MENNEKES al tientallen jaren marktleider in de branche. Keer op keer loven de vakjury's de producten en prestaties van MENNEKES. Het overzicht vermeldt alle actuele onderscheidingen.

Handelsmerk van 2019

MENNEKES is in 2019 opnieuw het handelsmerk van het jaar geworden op het gebied van energie. De speciale onderscheiding van de Plus X Award is gebaseerd op een in Duitsland gehouden enquête, waaraan de vakhandel deelneemt. Met deze onderscheiding wordt bijvoorbeeld de verantwoordelijke samenwerking van MENNEKES en de vakhandel erkend.

German Design Award Special 2019

In het kader van de German Design Awards worden innovatieve producten, projecten, fabrikanten en ontwerpers onderscheiden. In 2019 kon MENNEKES deze prijs twee keer winnen: met de EverBOX® Grip in de categorie Building en met de complete PowerTOP® Xtra-serie in de productgroep Industry.

ADAC-systeemvergelijking wallboxen 2018

De ADAC voert regelmatig systeemvergelijkingen uit. Tijdens de systeemvergelijking van de wallboxen ontving de MENNEKES AMTRON®-laadbox de beoordeling "Zeer goed" en behoort daardoor tot de top 3 van de geteste wallboxen. De werkzaamheden van MENNEKES, die erop gericht zijn om de gebruiker een veilig en prettig gevoel te geven bij de omgang met elektromobiliteit, worden zeer gewaardeerd.

German Innovation Award 2018

Met de German Innovation Award worden producten en oplossingen onderscheiden, die zich vooral op de eindgebruikers richten en een meerwaarde hebben t.o.v. huidige oplossingen. Met X-CONTACT® heeft MENNEKES een product ontwikkeld dat werkprocessen vereenvoudigt en gelijktijdig de veiligheid voor de gebruiker verhoogt.

German Brand Award 2018

De German Brand Award is de onderscheiding voor merken en fabrikanten en certificeert MENNEKES als een van de beste marktstrategieën. MENNEKES onderscheidt zich met name door zich op individuele oplossingen te richten en niet alleen op afzonderlijke producten, staat dicht bij de klant en kan daardoor het merk MENNEKES gestaag uitbouwen.

INKA Award 2016

De INKA Award onderscheidt catalogi en shops overeenkomstig de vakkundige kwaliteit van de media. MENNEKES kon daarbij als overallwinnaar overtuigen in de categorie productbrochure met de brochure over de AMTRON®-laadbox.